Blå Läderstol

Hello

KOM OCH JOBBA MED OSS

VI ANSTÄLLER EN JURIST

  VI ANSTÄLLER EN JURIST

  Juridisk byrå Fredenberg Ab är en juridisk byrå med kontor i Karis och i Mejlans i Helsingfors. Vi erbjuder juridiska tjänster till privatpersoner samt små företag. Vi sköter i huvudsak familje- och kvarlåtenskapsrättsliga uppdrag men även andra ärenden såsom bostads- och fastighetsärenden, domstolsmedlingar och rättegångar.

   

  På vår byrå jobbar du i ett team av fyra personer och din huvudsakliga arbetsplats skulle vara på kontoret i Karis. Du sköter uppdragen självständigt men även tillsammans med oss andra.

   

  Vi förväntar oss att du har en juridisk slutexamen samt gärna även rättegångstillstånd. Goda finska kunskaper anses vara en fördel. Vi önskar att du har goda kundbetjäningskunskaper och har lätt för att jobba med olika människor.

   

  Vi erbjuder dig en chans att att vara del av vårt trevliga team. Vi erbjuder en flexibel och avslappnad arbetsmiljö, där du själv kan påverka hur din arbetsdag ser ut.

   

  Platsen är ett föräldraledighetsvikariat och tidsbundet till slutet av år 2022 med en möjlighet att arbetet fortsätter även efter detta.

  Platsen fylls så fort en lämplig person hittas, så vänta inte med ansökan. 

  Kontakt

  Skicka din ansökan, CV och ditt löneanspråk senast den 27.10.2021 till adressen: pamela@fredenberg.fi.

  Förfrågningar gällande platsen ber vi att ni skickar per epost till samma adress.