Blå Läderstol

Hello

TULE TYÖSKENTELEMÄÄN KANSSAMME

HAEMME LAKIMIESTÄ 

  HAEMME LAKIMIESTÄ

  Lakiasiaintoimisto Fredenberg Oy on Karjaalla ja Helsingin Meilahdessa toimiva lakiasiaintoimisto joka tarjoaa oikeudellisia palveluita yksityishenkilöille ja pienille yrityksille. Hoidamme pääsäntöisesti perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja mutta myös muita asoita kuten asunto- ja kiinteistöasioita sekä tuomioistuinsovitteluja ja oikeudenkäyntejä.

   

  Toimistossamme työskentelet neljän hengen työyhteisössä ja päätoiminen paikkasi olisi Karjaan toimistollamme. Hoitaisit toimeksiantoja itsenäisesti sekä yhdessä meidän muiden kanssa.

   

  Odotamme, että sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto ja mielellään myös lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana. Hyvän ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa.

   

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osaa meidän mukavaa tiimiämme. Tarjoamme joustavan ja rennon työympäristön, missä saat itse olla mukana päättämässä minkälainen sinun työpäiväsi on.

   

  Paikka on vanhempainlomasijaisuus ja määräaikainen vuoden 2022 loppuun asti mahdollisuudella, että työ jatkuu tämän jälkeen.

   

  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti.

  Yhteydenotto

  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimestään 27.10.2021 osoitteeseen: pamela@fredenberg.fi. Tehtävään koskeviin tiedusteluihin pyydämme lähettämään samaan sähköpostiin.